Cascai Teatre fa més de 15 anys que treballem en l’àmbit pedagògic. A través del joc, la improvisació i tècniques d’humor del clown i humor gestual, busquem l’aprenentatge a dels participants alhora que fan una aproximació al món de les arts escèniques. L’humor com a eina de treball permet redescobrir-nos, incrementar la seguretat, l’autoestima i l’esperit creatiu de les persones des d’un punt de vista lúdic i participatiu. Realitzem cursos i tallers formatius en diferents àmbits.

  • Formació en tècniques gestuals i d’humor en l’àmbit laboral per a professionals del tercer sector, així com per pallassos hospitals, cuidadors de pacients de malalties greus o pal·liatives, monitors d’esplai, treballadors socials, dinamitzadors, etc.
  • Dins l’àmbit escènic, a part d’oferir monogràfics per a actors i actrius professionals per millorar la seva tècnica interpretativa d’humor gestual, també fem formacions adaptades a estudiants d’arts escèniques i grups de teatre amateur. Amb aquests grups també realitzem tallers específics d’interpretació davant la càmera, sempre partint de l’humor gestual com a base, per aprendre la dinàmica i la tècnica de l’audiovisual.
  • En l’àmbit social oferim cursos i tallers de varies sessions com a recurs pel desenvolupament social i creixement personal dels i les participants. Treballem amb col·lectius amb risc d’exclusió social, com per exemple joves amb entorns vulnerables, amb presons, grups de dones migrades i centres oberts juvenils.
  • A nivell lúdic i empresarial hem impartit ocasionalment cursos a grups del sector de l’automoció, agència de viatges o bé el col·legi d’advocats; es tracta de cursos de curta durada i adaptats a les necessitats dels usuaris i dels objectius.

Si sou membres d’algun col·lectiu, escola, institut o simplement un grup d’amics que voleu passar-ho bé fent teatre i aprendre un munt de coses, no dubteu en contactar amb nosaltres al correu info@cascai.com i us farem una proposta a mida.

Marcel Tomás, director, actor, creador y profesor ha trabajado fundamentalmente en el ámbito del teatro a nivel profesional con su compañía Cascai los últimos 20 años. Aparte de la actividad teatral, también ha trabajado como actor en series televisivas como Laberinto de Sombras, Tiempo de silencio, Carballo, Física o química, los Crímenes de Laura, Aida o bien la película El Sexo de los Ángeles.

También cuenta con una larga trayectoria como pedagogo especializado en humor gestual, creación cómica e interpretación ante la cámara. Ha trabajado de manera regular en la Escuela de Teatro El Galliner de Girona y en la ERAM Grado de Artes Escénicas de la Universidad de Girona. También ha impartido monográficos más específicos destinados a alumnos de instituto, grupos de jóvenes actores, magos, payasos de hospital, directores de cine y de escena, etc. Estos cursos se han llevado a cabo en diferentes municipios de Cataluña, Zaragoza, Finlandia, Francia y también Italia; siempre con muy buena acogida.

También imparte cursos monográficos en el ámbito empresarial o social. Se trata de cursos de corta duración y se adaptan en función de las necesidades de los usuarios y de los objetivos. Entre otros, ha impartido monográficos para institutos, jóvenes con entornos vulnerables, cárceles, mujeres migradas y centros abiertos. También ha trabajado para grupos empresariales del sector de la automoción, agencia de viajes y colegio de abogados.

Si sois miembros de algún colectivo, escuela, instituto o simplemente un grupo de amigos que desea pasarlo bien haciendo teatro y aprender un montón de cosas, no dude en contactar con nosotros en el correo info@cascai.com y os haremos una propuesta a medida.